Καραόκε πάρτι

Το τραγούδι και η μουσική είναι απαραίτητα στοιχεία σε ένα πάρτι και δεν πρέπει να λείπουν ποτέ. Για τους φανατικούς του τραγουδιού υπάρχει και η δυνατότητα οργάνωσης ενός πάρτι με καραόκε. Το καραόκε είναι μια αρκετά διαδεδομένη δραστηριότητα για να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι. Οπότε οργανώνοντας ένα καραόκε πάρτι μπορείτε να ακούσετε τη μουσική που θέλετε και να διασκεδάσετε τραγουδώντας ή ακούγοντας αυτούς που τραγουδάνε και έτσι να περάσετε μοναδικές στιγμές.

Για ένα καραόκε πάρτι χρειάζεται να έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Αυτός αποτελείται από μικροφωνική εγκατάσταση, μικρόφωνα, κονσόλα για επιλογή τραγουδιών ή κάποιο αντίστοιχο και κατάλληλο πρόγραμμα. Επίσης θα πρέπει να έχει οργανωθεί μια λίστα τραγουδιών που θα θέλατε να ακουστούν στο πάρτι.

Το καραόκε πάρτι θα μπορούσε να γίνει και σε κάποιο μαγαζί που διαθέτει αυτόν εξοπλισμό εφόσον δε θέλετε να ψάχνετε για να νοικιάσετε ή να αγοράσετε δικό σας ή να το οργανώσετε στο σπίτι σας και να προμηθευτείτε τα κατάλληλα υλικά. Είναι αρκετά εύκολο να βρείτε ένα τέτοιο μαγαζί ή μπαρ στη γειτονιά σας ή σε πολλά μέρη στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Το αν θα επιλέξετε να οργανώσετε ένα καραόκε πάρτι σπίτι σας ή σε κάποιο σχετικό μπαρ εξαρτάται από τις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και φυσικά από τα οικονομικά σας. Μπορεί να είναι πιο οικονομικό να κανονίσετε την εκδήλωσή σας σε κάποιο μπαρ ή σε καφέ με καραόκε παρά να προμηθευτείτε ή να νοικιάσετε εσείς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Εάν όμως θέλετε να οργανώνετε καραόκε πάρτι αρκετά συχνά τότε ίσως να συμφέρει να προμηθευτείτε τα προγράμματα και τα υλικά και έτσι να σας κοστίσει φθηνότερα σε βάθος χρόνου.

Οργάνωση καραόκε πάρτυ

Τα καραόκε πάρτι (karaoke party) είναι μια ευκαιρία για αν διασκεδάσετε πολύ με τα παιδιά και τους φίλους σας ενώ παράλληλα σας επιτρέπουν να εκφραστείτε μουσικά και να ξεδιπλώσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας το ταλέντο σας στο τραγούδι και στη μουσική.

Βέβαια και σε αυτό το πάρτι είτε είναι για παιδιά είτε για μεγάλους πρέπει απαραίτητα να φροντίσετε για τους χυμούς, τα αναψυκτικά και τα ποτά καθώς και για το φαγητό και τα γλυκίσματα. Εάν θέλετε να έχετε και τούρτα τότε μπορείτε να φτιάξετε μια με το θέμα του καραόκε δηλαδή με μουσικό ή τραγουδιστικό θέμα. Επίσης επιλέξτε για το φαγητό συνταγές που αρέσουν σχεδόν σε όλους και είναι εύκολα στην κατανάλωση. Ένας μπουφές με διάφορες και πολλές επιλογές φαγητών και σνακς καθώς και γλυκών εντυπωσιάζει πάντα τους περισσότερους καλεσμένους. Επίσης ένας μπουφές δίνει την ευκαιρία στους καλεσμένους να δοκιμάσουν όλα τα είδη φαγητών και να φάνε όσο αυτοί θέλουν.

Για την καλύτερη οργάνωση του καραόκε μπορείτε να κάνετε μια λίστα μερικές μέρες πριν από το πάρτι με όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια και φυσικά θα ήταν πολύ πετυχημένο εάν στέλνατε στους καλεσμένους να σας ενημερώσουν για τραγούδια που θα ήθελαν να τραγουδήσουν ή απλώς να ακούσουν. Έτσι θα ξεκινήσετε από μια οργανωμένη playlist που σίγουρα θα την αγαπήσουν.

Όποια απόφαση κι αν πάρετε για το χώρο, τα φαγητά και την όλη οργάνωση του πάρτι σας, ερευνήστε πρώτα καλά τις τιμές της αγοράς για να πετύχετε προσφορές και να αγοράσετε τα υλικά σας φθηνά και σε χαμηλό κόστος.