Πάρτι έκπληξη

Τα πάρτυ έκπληξη είναι μια υπέροχη ιδέα για τους αγαπημένους μας την ημέρα της γιορτής ή των γενεθλίων. Συνήθως είναι απρόβλεπτα και ο εορτάζων δεν τα περιμένει με τίποτα οπότε είναι όντως ένα υπέροχο πάρτι έκπληξη! Άλλες φορές βέβαια ειδικά αν η παρέα το συνηθίζει, ο εορτάζων έχει μερικές προσδοκίες για ένα surprise party αλλά και πάλι μια τέτοια έκπληξη είναι πάντοτε ωραία!

Συνήθως ένα πάρτι έκπληξη γίνεται από τους φίλους στον κολλητό ή στην κολλητή τους, από τον άντρα προς τη γυναίκα ή την κοπέλα του και το αντίστροφο, από συναδέλφους, από συμμαθητές, από παιδιά σε γονείς αλλά και από γονείς στα παιδιά τους.

Ένα πάρτι για να είναι έκπληξη πρέπει να περιέχει και λίγο το μυστήριο ή την ατμόσφαιρα έκπληξης που ο εορτάζων δε θα περιμένει με τίποτα ότι θα πεταχτούν οι αγαπημένοι του από κάποιο σημείο με μια τούρτα.

Φυσικά, απαραίτητο είναι να υπάρχει μια τούρτα με κεράκια που θα εμφανιστεί μπροστά σε αυτό που έχει γενέθλια όπως επίσης είναι πολύ διασκεδαστικό να υπάρχουν και μερικά διακοσμητικά στοιχεία που θα φορούν οι καλεσμένοι στο κεφάλι για να δημιουργήσουν αμέσως το χαρμόσυνο κλίμα της γιορτής.

Ιδέες για πάρτυ έκπληξη και κόστος

Το πάρτι μπορεί να είναι αρκετά οικονομικό και να κοστίσει πολύ φθηνά αφού για να ξεκινήσει χρειάζεται απλώς μια τούρτα και καλή διάθεση. Μετά μπορείτε όλοι οι καλεσμένοι να συνεχίσετε το πάρτι στο σπίτι, ανάλογα με τη διάθεση, ή να βγείτε έξω να το γιορτάσετε. Εξαρτάται πάντα από την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του εορτάζοντα και φυσικά των καλεσμένων.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για ένα τέτοιο πάρτι που μπορείτε να υλοποιήσετε και πάλι ανάλογα με την ηλικία και το στυλ των καλεσμένων και του εορτάζοντα. Εάν πρόκειται για παιδικό πάρτι έκπληξη σκεφτείτε την επιλογή του να προσφέρετε ένα θέαμα με κάποιον ανιματέρ, κλόουν, μάγο ή ταχυδακτυλουργό, ενώ για τους ενήλικες μπορείτε να φτιάξετε ένα δρώμενο με κάποιον μουσικό, καλλιτέχνη ή ένα μοντέλο. Υπάρχουν αρκετές πρωτότυπες ιδέες και για διασκέδαση αλλά και για τη διακόσμηση και μάλιστα σε πολύ καλές και χαμηλές τιμές ή πολλές φορές υπάρχουν διαθέσιμες και πολύ καλές προσφορές.

Ανάλογα με το που θα κανονίσετε το πάρτι έκπληξη πρέπει να σκεφτείτε και τα ανάλογα υλικά που θα χρειαστείτε για να μη σας λείψει τίποτα. Εάν γίνει σε κάποιο σπίτι ή σε έναν δικό σας χώρο τότε μπορείτε να έχετε και φαγητό ή και άλλες ανέσεις. Όπως και να χει με μια καλή και σωστή οργάνωση η έκπληξή σας και η εκδήλωση που ετοιμάζετε θα πετύχει σίγουρα τα αποτελέσματα που θέλετε και στο κόστος που αντέχετε.

Στην Αθήνα καθώς και σε άλλες μεγάλες ή μικρές πόλεις υπάρχουν αρκετοί χώροι στους οποίους μπορείτε να οργανώσετε ένα τέτοιο πάρτι. Οργανωθείτε λοιπόν και ετοιμαστείτε να φωνάξετε στον εορτάζοντα “surprise!”