River party

Εάν είστε φαν των πάρτι πιθανότατα κάποια στιγμή να σας έχει περάσει και από το μυαλό να οργανώσετε ένα river party δηλαδή ένα πάρτι κοντά σε ποτάμι. Η χώρα μας άλλωστε φημίζεται για τις φοβερές τοποθεσίες και προορισμούς όχι μόνο δίπλα στην θάλασσα αλλά και σε ποτάμια!

Εάν λοιπόν σας αρέσουν τα τοπία με ποτάμια και θα θέλατε να περάσετε μια ωραία ημέρα δίπλα σε ποτάμι με τους φίλους σας, να φάτε να πιείτε και να χορέψετε δεν έχετε παρά να βρείτε ένα όμορφο σημείο δίπλα σε ποτάμι και να αρχίσετε να κανονίζετε το πάρτι σας! Το σημείο που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι προσβάσιμο για όλους τους καλεσμένους και τους επαγγελματίες με τους οποίους θα συνεργαστείτε, και φυσικά να είναι επίπεδο και αρκετά μεγάλο ώστε να είστε όλοι άνετα. Σιγουρευτείτε ότι μπορείτε στο συγκεκριμένο σημείο να οργανώσετε κάποια εκδήλωση ή πάρτι από τις αρμόδιες αρχές για να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα εν' αγνοία σας...

Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα τέτοιο πάρτι είναι φυσικά ο καλός καιρός! Οπότε κανονίστε το κατά τους ανοιξιάτικους ή τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης ένας άλλος καθοριστικός παράγοντας είναι το φως κι επειδή μπορεί η τεχνική υποστήριξη να μην είναι εύκολη δίπλα στο ποτάμι καλύτερα οργανώστε το κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κόστος ενός River party

    Αυτά που θα χρειαστείτε και που πρέπει να υπολογίσετε στο κόστος είναι τα εξής:
  • ΦΑΓΗΤΟ: Θα είναι σπιτικό φτιαγμένο από εσάς και τους καλεσμένους ή θα συνεργαστείτε με κάποια εταιρεία τροφοδοσίας; Οι τιμές του catering εξαρτώνται από την ποσότητα μερίδων και από το είδος του μενού που θα περιέχεται ανά άτομο.
  • ΠΟΤΑ: Οπωσδήποτε θα πρέπει να έχετε κανονίσει τις απαραίτητες ποσότητες... Η μπύρα κουτάκι θεωρείται από τα πιο διαδεδομένα αλκοολούχα ποτά σε μια τέτοια εκδήλωση καθώς μεταφέρεται ευκολότερα. Και επίσης να έχετε προμηθευτεί νερό και πάγο!
  • ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Όταν χρειάζεσαι δυνατή μουσική δεν αρκεί ένα φορητό ηχοσύστημα. Στην περίπτωση αυτή επιβάλλεται ηλεκτρογεννήτρια για να παρέχει ρεύμα στους ενισχυτές των ηχητικών συστημάτων. Η τροφοδοσία των γεννητριών γίνεται συνήθως με βενζίνη όταν πρόκειται για μικρές και με πετρέλαιο όταν πρόκειται για μεγάλες όπως στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν μεγάλης ισχύως ηχεία.
  • ΜΟΥΣΙΚΗ: Μια ωραία ιδέα είναι η ζωντανή μουσική ίσως με κάποια μπάντα, αλλά αν αυτό ξεφεύγει από τον προϋπολογισμό ή σας φαίνεται δύσκολο τότε αρκεστείτε σε έναν καλό Dj επαγγελματία ή φίλο που έχει τις πιο ωραίες και ταιριαστές- για την περίσταση- playlists! Από ξένα τραγούδια μέχρι και ελληνικά παραδοσιακά μπορούν να είναι οι επιλογές που θα συντροφεύσουν μουσικά το πάρτι σας και θα προκαλέσουν ξέφρενο κέφι!
  • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Σε ένα πάρτι δίπλα στο ποτάμι με το πανέμορφο τοπίο της φύσης σίγουρα μια διακόσμηση μπορεί να είναι περιττή εκτός κι αν προσθέσει μερικά στοιχεία στο ήδη υπάρχον φυσικό και όμορφο τοπίο χωρίς να το πνίγει! Αυτή η επιλογή διακόσμησης σίγουρα είναι και πολύ οικονομική. Μπορείτε να βάλετε μερικά country στοιχεία ή απλώς να επιλέξετε εντυπωσιακά ποτήρια και σερβίτσια μιας χρήσης που θα κάνουν τη διαφορά!
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι δε συμβαίνουν πολύ συχνά river parties γι’ αυτό κι αν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει συνεργαστείτε με κάποιον φωτογράφο για αν αποτυπώσει όλες σας τι στιγμές στο πανέμορφο τοπίο που θα είναι πραγματικά ασυνήθιστες και εντυπωσιακές.
  • ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟΣ: Αν και οι τιμές μιας βιντεοσκόπησης είναι αρκετά υψηλές σίγουρα θα είναι ανεκτίμητης αξίας το βίντεο ενός τόσο ξεχωριστού πάρτυ.

Τα πάρτι δίπλα σε ένα φυσικό ιδιαίτερο τοπίο μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να σας χαρίσουν φοβερές εμπειρίες και αναμνήσεις! Γι’ αυτό αν έχετε τη δυνατότητα οργανώστε άμεσα το river party της χρονιάς!