Πάρτι βάπτισης

Ήρθε η στιγμή να βαφτίσετε το όμορφο αγγελούδι σας και έχετε αρχίσει ήδη να αναρωτιέστε τι θα κάνετε μετά το μυστήριο; Μην χάνεστε στις επιλογές και απλά αποφασίστε να κάνετε ένα χαρούμενο πάρτι όπου και θα καλέσετε όλους τους αγαπημένους σας συγγενείς και φίλους!

Ένα πάρτι βάπτισης θα σας δώσει μεγάλη χαρά γιατί όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι κοντά σας για να ευχηθούν στο αγγελούδι σας και φυσικά να περάσουν καλά μαζί σας. Επίσης κάνοντας ένα πάρτυ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να επικοινωνήσετε με άτομα που δε βλέπετε συχνά αλλά έχετε πολύ καλές σχέσεις και να ξαναβρεθείτε με πρόσωπα που σας έχουν λείψει καθώς όλοι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να βρεθούν στη χαρά σας και κοντά στο παιδί σας!

Αρχικά θα πρέπει να σκεφτείτε το θέμα του πάρτι και της βάπτισης και φυσικά να αναλύσετε και να υπολογίσετε το budget σας. Ετοιμάστε μια όμορφη πρόσκληση που θα καλείτε τους φίλους και τους συγγενείς σας σε αυτήν την όμορφη περίσταση κι έπειτα αρχίστε να το οργανώνετε σωστά.

Κάντε μια έρευνα για χώρους και για φαγητό. Εάν θέλετε το πάρτι να γίνει στο σπίτι ή στον κήπο σας δεν έχετε παρά να βρείτε ένα ποιοτικό κέτερινγκ που θα αναλάβει όλη την τροφοδοσία. Διαφορετικά θα πρέπει να βρείτε έναν χώρο που να ταιριάζει στο ύφος σας και φυσικά στην τσέπη σας!

  Οι επιλογές που έχετε είναι οι παρακάτω:
 1. Στο σπίτι
 2. Σε παιδότοπο
 3. Σε αίθουσα εκδηλώσεων - δεξιώσεων
 4. Σε ταβέρνα
 5. Σε εστιατόριο
 6. Σε beach bar
 7. Στον κήπο σε κάποιο καφέ

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η μουσική που θα υποδείξει το ύφος του πάρτι! Εάν θέλετε σε αυτό το πάρτι να ξεφαντώσουν οι μεγάλοι τότε μπορείτε να σκεφτείτε την ζωντανή μουσική με μια μπάντα ή ορχήστρα ή να συνεργαστείτε με έναν καλό DJ. Μια καλή σκέψη επίσης είναι να έχετε κάποιον παιδαγωγό-ανιματέρ που θα απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά ώστε να χορεύουν οι μεγάλοι!

Τα κόστη που υπολογίζουμε σε πάρτυ βάπτισης

 • ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ: Ξεκινήστε με τα λεφτά που διαθέτετε για να βρείτε τον κατάλληλο χώρο που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Οι τιμές εδώ εξαρτώνται από την περιοχή, τις εγκαταστάσεις του χώρου και την περίοδο ζήτησης (αποφύγετε ημέρα Σάββατο και εορταστικές περιόδους που είναι πιο ακριβά)!
 • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Αποφασίστε ποιο θα είναι το θέμα της βάπτισης και μεταφέρετε ανάλογο ύφος και ατμόσφαιρα και στο πάρτι. Στολίστε το χώρο και διασκεδάστε με τα χρώματα και τα στοιχεία της βάπτισης!
 • ΦΑΓΗΤΟ: Ανάλογα με το το χώρο, τα άτομα και την εταιρεία τροφοδοσίας. Επιλέξετε το πιο ποιοτικό και οικονομικό για εσάς.
 • ΠΟΤΑ - ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ - ΧΥΜΟΙ: Συνήθως αυτά είναι μες στην τιμή της εταιρείας τροφοδοσίας οπότε ξεκαθαρίστε με αυτούς που θα συνεργαστείτε ακριβώς αυτά που θέλετε.
 • ΓΛΥΚΑ: Διάφορα μπισκότα με το όνομα του παιδιού και άλλα γλυκάκια είναι πάντα όμορφα στοιχεία σε μια βάπτιση ειδικά όταν ταιριάζουν με το ύφος της διακόσμησης.
 • ΜΟΥΣΙΚΗ: Ζωντανή μουσική ή DJ; Ό, τι και να επιλέξετε έχει κάποιο κόστος που θα πρέπει να το συζητήσετε με τους επαγγελματίες του είδους.
 • ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: Εφόσον είναι απαραίτητη η παρουσία ενός παιδαγωγού τότε δεν έχετε παρά να βρείτε κάποιον που θα κάνει το δημιουργικό πρόγραμμα που θέλετε ώστε οι γονείς των παιδιών δηλαδή οι φίλοι σας να χαλαρώσουν για λίγο γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους ψυχαγωγούνται και διασκεδάζουν.
 • ΚΛΟΟΥΝ - ΜΑΓΟΣ: Τα τελευταία χρόνια στο κοστολόγιο ενός πάρτυ βάπτισης υπολογίζεται και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα προσφέρει ένας ανιματέρ ή εμψυχωτής. Συνήθως ντυμένος κλόουν θα διασκεδάσει τους μικρούς φίλους. Εναλλακτικά προσφέρετε ένα πρόγραμμα εντυπωσιασμού από επαγγελματία ταχυδακτυλουργό που με τα μαγικά του κόλπα θα ξαφνιάσει μικρούς και μεγάλους!

Με καλή διάθεση και οργάνωση μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο απίθανο πάρτι βάπτισης για το παιδί σας, για εσάς και τους καλεσμένους σας σε πολύ καλές τιμές! Άλλωστε ένα πάρτι βάπτισης γίνεται όχι μόνο για να ευχηθούν και να γιορτάσουν με το παιδί όλοι όσοι είναι φίλοι και συγγενείς της οικογένειας αλλά και για να περάσουν όλοι οι καλεσμένοι της βάπτισης μια όμορφη και διασκεδαστική μέρα ή βραδιά!