Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ

Όσο πλησιάζουν οι διακοπές των Χριστουγέννων, οι περισσότεροι σκέφτονται και οργανώνονται για το πουν θα κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. Συνήθως ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι λύνει τα χέρια σε όλη την παρέα και στους συγγενείς γιατί είναι μια πολύ καλή ιδέα να βρεθούν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα στον ίδιο χώρο.

Εάν λοιπόν σκέφτεστε να οργανώσετε ένα Πρωτοχρονιάτικο πάρτι μην το καθυστερείτε και αρχίστε να οργανώνετε και να υλοποιείτε την ιδέα σας. Και εάν σας απασχολεί το κόστος και οι τιμές, μην ανησυχείτε γιατί υπάρχουν οικονομικές λύσεις και καλές προσφορές που μπορείτε να αξιοποιήσετε στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Επίσης εάν είστε μεγάλη παρέα μπορείτε να συζητήσετε και να οργανώσετε όλοι μαζί ένα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς συνεισφέροντας όλοι φαγητά, ποτά και γλυκά για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση πολύ φθηνά για όλους.

    Για ένα Πρωτοχρονιάτικο πάρτι χρειάζεστε κάποια υλικά και κάποιες προετοιμασίες που με μια μεθοδική οργάνωση θα είναι όλα πολύ πετυχημένα. Ξεκινήστε λοιπόν μια λίστα και οργανωθείτε προς τα εξής:

  • Σε ποιον χώρο θα γίνει το πάρτι;Θα κλείσετε κάποιο μαγαζί ή θα γίνει σε κάποιο σπίτι;
  • Τι φαγητό θα υπάρχει και πώς θα είναι το μενού; Θα είναι πιο παραδοσιακό Πρωτοχρονιάτικο μενού ή θα υπάρχουν πιο πρωτότυπες γεύσεις; Επίσης θα υπάρχει finger food; Όλα αυτά θα τα αποφασίσετε ανάλογα με τους καλεσμένους και το στυλ του πάρτι που θέλετε. Απαραιτήτως όμως θα υπάρχει η κλασική και γνωστή βασιλόπιτα για να βρείτε το φλουρί!
  • Πόσοι θα είναι οι καλεσμένοι;
  • Ποτά και αναψυκτικά για όλους τους μικρούς και τους μεγάλους καθώς και μια σαμπάνια για το καλό του καινούργιου χρόνου.
  • Η μουσική είναι επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας γιατί θα πρέπει να είναι σε ρυθμούς πάρτι ακόμα και εάν κάποιο καλεσμένοι θελήσουν να παίξουν χαρτιά. Ενδιαφερθείτε για τον ηχητικό εξοπλισμό εφόσον χρειάζεστε και αποφασίστε το είδος μουσικής που θα παίζεται είτε από έτοιμες playlists είτε από κάποιον dj. Θα είναι το πάρτι σας ένα πρωτοχρονιάτικο γλέντι με παραδοσιακή και ελληνική μουσική ή λίγο πιο ποπ και ροκ;
  • Θα υπάρχει Άγιος Βασίλης; Μια ιδέα που πάντα διασκεδάζει είναι να ντυθεί κάποιος από την παρέα Άγιος Βασίλης για να κάνει το χατήρι των παιδιών αλλά και να διασκεδάσει και τους μεγάλους.

Η κάθε Πρωτοχρονιάτικη δεξίωση ή πάρτι έχει πάντα ένα καλό: Όλοι οι καλεσμένοι έχουν καλή διάθεση και όρεξη για διασκέδαση και θέλουν να υποδεχτούν σε μια ωραία και ευχάριστη ατμόσφαιρά το νέο έτος με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Οπότε ό, τι εκδήλωση και να κάνετε για την Πρωτοχρονιά να είστε σίγουροι ότι θα περάσουν όλοι πολύ καλά!