Πάρτυ αρραβώνων

Στις μέρες μας τα πάρτι αρραβώνα δεν είναι και τόσο συνηθισμένα όμως στην ουσία ένας αρραβώνας είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για να τη γιορτάσετε με φίλους και συγγενείς. Εάν λοιπόν αρραβωνιαστήκατε χαρείτε το με τους αγαπημένους σας σε ένα ξεχωριστό πάρτι!

Γιατί αυτό το πάρτι θα είναι ξεχωριστό; Αρχικά, όπως αναφέρθηκε τα πάρτι αρραβώνων δεν είναι πλέον συνηθισμένα οπότε μια καλή ευκαιρία είναι να επαναφέρετε αυτή τη γιορτή στην παρέα σας και στον κύκλο σας καλώντας τους να γιορτάσουν μαζί σας σε ένα υπέροχο πάρτι και να ευχηθούν για τη χαρά σας!

Ένα πάρτι αρραβώνα είναι καλό να πραγματοποιηθεί σε έναν χώρο που επιθυμεί το ζευγάρι και που είναι του στυλ του. Σίγουρα βέβαια θα ήταν καλό να υπάρχει φαγητό για τους καλεσμένους και πολύ ποτό.

Για χώρους μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα και με τον αριθμό των καλεσμένων γιατί αν για παράδειγμα αποφασίσετε να κάνετε το πάρτι σε κλειστό κύκλο τότε μπορείτε να το οργανώσετε κάλλιστα και στο σπίτι σας, στην ταράτσα σας ή στον κήπο τις εξοχικής σας κατοικίας. Εάν πάλι θέλετε να γιορτάσετε σε έναν άλλο χώρο και όχι σε κάποιον δικό σας τότε σκεφτείτε μια από τις παρακάτω επιλογές ανάλογα βέβαια και με την εποχή.

    Οι επιλογές που έχετε είναι σε:
  • Αίθουσα εκδηλώσεων- δεξιώσεων
  • Ξενοδοχείο
  • Εστιατόριο
  • Ταβέρνα
  • Μπαρ ή μπιστρό
  • Κλαμπ
  • Εναλλακτικός χώρος όπως αίθουσα σε κάποιο μουσείο

Οι επιλογές για τους χώρους είναι πάρα πολλές και φυσικά η τελική επιλογή θα συμβαδίζει με τα ενδιαφέροντα και το ύφος του ζευγαριού. Ένα άλλο σημαντικό σημείο ενός τέτοιου πάρτι εκτός από τον χώρο είναι το φαγητό. Πολλοί χώροι έχουν τη δική τους κουζίνα αλλά μπορείτε να επιλέξετε και κάποιο catering που θα σας κάνει το μενού που θέλετε. Επίσης τα ποτά και το αλκοόλ, το κρασί και τα αναψυκτικά μπορεί να είναι μες στις υπευθυνότητες της εταιρείας τροφοδοσίας ή του χώρου που θα επιλέξετε.

Η μουσική επίσης είναι ένα πολύ βασικό σημείο του πάρτι! Το πάρτι γίνεται για να γιορτάσετε και να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας. Και αυτό θα γίνει με την κατάλληλη μουσική. Συννενοηθείτε με τον DJ για να παίζει την αγαπημένη σας μουσική και τα χορευτικά κομμάτια που σας αρέσουν.

Ένα πάρτι αρραβώνων μπορεί να μοιάζει με ένα γαμήλιο πάρτι αλλά διαφέρει σε πολλά στην ουσία του. Αρχικά δεν έχει την ίδια προετοιμασία και τον ίδιο προϋπολογισμό και συνήθως το πάρτι αρραβώνων είναι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από το γαμήλιο πάρτι. Για πολλούς το πάρτι αρραβώνων αποτελεί μια καλή πρόβα για το γάμο τους... Όσο για το κόστος ενός πάρτι αρραβώνα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς μπορείτε να βρείτε πολύ καλές και οικονομικές λύσεις που θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα και το γιορτινό κλίμα που θέλετε!