Reunion party

Ορισμένες εκδηλώσεις και συνευρέσεις είναι πολύ ιδιαίτερες και αξίζουν μια οργάνωση για να δημιουργήσουν όμορφες εμπειρίες στους συμμετέχοντες! Μια τέτοια εκδήλωση είναι το reunion πάρτι! Τα πάρτι αυτά γίνονται για να συναντηθούν σε μια όμορφη βραδιά ή μια ωραία μέρα παλιοί συμμαθητές, συμφοιτητές, συνάδελφοι, παλιοί φίλοι και πολλές άλλες ομάδες. Πολλά reunion πάρτι γίνονται σε μεγάλες πόλεις που έχουν πανεπιστήμια, σχολές ή μεγάλους συλλόγους όπως είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και η Λάρισα.

Τέτοια πάρτυ προσφέρουν συνήθως συγκίνηση γιατί προϋποθέτουν ότι οι καλεσμένοι έχουν αν βρεθούν αρκετό καιρό μεταξύ τους και ότι θα έχουν να μοιραστούν αρκετά νέα και να περάσουν όμορφα με τους παλιά μέλη της ομάδας τους για την οποία γίνεται και το πάρτι!

Κατά καιρούς λοιπόν διοργανώνονται πάρτι reunion ανάμεσα σε συμμαθητές δημοτικού, γυμνασίου ή λυκείου, σε συμφοιτητές πανεπιστημίου ή διαφόρων σχολών της ίδιας φουρνιάς , σε απόφοιτους ή τελειόφοιτους κάποιου τμήματος, σε συναδέλφους κάποιου εργασιακού χώρου, σε συλλόγους και ίσως σε ομάδες κατασκηνωτών ή προσκόπων και διάφορων άλλων πολλών δραστηριοτήτων.

Ένα reunion party (στα ελληνικά: ριγιούνιον πάρτυ) συνήθως οργανώνεται σε κάποιους συγκεκριμένους χώρους που μπορούν να προσφέρουν πολλές δυνατότητες για να κυλήσει όμορφα και άνετα η εκδήλωση. Ανάλογα με την περίσταση μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε: Αίθουσα δεξιώσεων, Αίθουσα εκδηλώσεων, Εστιατόριο, Ταβέρνα, Ξενοδοχείο, Μπαρ- καφετέρια, Εξωτερικό χώρο για τις ζεστές μέρες, Κήπος, αυλή ή ταράτσα σπιτιού.

Εάν λοιπόν το πάρτι αφορά σε μέλη μιας ομάδας που δεν είναι πάρα πολλοί και θέλετε να τηρήσετε το ύφος σε πιο οικεία και φιλική γραμμή τότε δεν έχετε παρά να το οργανώσετε σε κάποιον ιδιωτικό χώρο όπως σε ένα σπίτι που φυσικά μπορεί αν διατεθεί γι’ αυτόν το σκοπό. Σε ένα σπίτι ή σε μια εξοχική κατοικία είναι αλήθεια ότι ατμόσφαιρα του πάρτυ θα είναι πιο φιλική αλλά εκεί ο οργανωτής θα πρέπει να λάβει υπ’ όψιν του πολλές δραστηριότητες και ενέργειες χωρίς καμία βοήθεια από κάποιον επαγγελματία. Αυτή η επιλογή ταιριάζει πολύ σε όσους θέλουν μια πιο οικογενειακή και φιλική reunion κατάσταση! Αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι μια φθηνή επιλογή σίγουρα όμως θα είναι λίγο πιο οικονομική από κάποιον άλλον χώρο.

Οποιονδήποτε άλλο χώρο και να επιλέξετε φροντίστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις εκδήλωσής σας και να έχει τις απαραίτητες υπηρεσίες. Σε ένα reunion πάρτι μεγάλη σημασία παίζει το μενού και το φαγητό που θα επιλέξετε, το catering και η εξυπηρέτησή του, τα ποτά, η μουσική και οι άνετοι χώροι για να μπορούν οι καλεσμένοι να συνομιλούν άνετα, να διασκεδάζουν και να χορεύουν!

Τιμές υπηρεσιών σε reunion πάρτι

Το κόστος υπηρεσιών για ένα reunion πάρτι εξαρτώνται από τις επιλογές που θα κάνετε για την διεξαγωγή του. Αυτά που θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας στο τελικό κόστος είναι τα κάτωθι:

  • ΧΩΡΟΣ: Συζητήστε με το χώρο που θέλετε να νοικιάσετε για τα διάφορα πακέτα προσφορών που μπορούν να σας κάνουν ώστε να κλείσετε καλές και οικονομικές υπηρεσίες και μια αίθουσα που ταιριάζει στον σκοπό σας.
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Εάν το πάρτι γίνει σε δικό σας χώρο πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας και τον καθαρισμό του χώρου καθώς μπορεί να χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια πριν και μετά το πάρτυ. Μην ξεχνάτε ότι πολλοί καλεσμένοι μπορεί να έρθουν και με τα παιδιά τους.
  • ΦΑΓΗΤΟ: Βρείτε ένα catering που είναι ποιοτικό και έχει καλές τιμές. Εξηγήστε το λόγο της εκδήλωσης και κλείστε το αρκετό καιρό πριν ώστε να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Εξασφαλίστε με την εταιρεία τροφοδοσίας που θα επιλέξετε ότι θα έχουν προσφέρουν και την κατάλληλη ποσότητα ποτών, κρασιών και αναψυκτικών κατά τη διάρκεια όλης της εκδήλωσης και καθώς και των γλυκών.
  • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Εάν θα χρειαστείτε διακόσμηση του χώρου αυτό θα το επιλέξετε ανάλογα με τους καλεσμένους του ριγιούνιον πάρτι. Μπορεί αν είναι μια χιουμοριστική διακόσμηση ή μια διακόσμηση με στοιχεία από παλιές αναμνήσεις και εμπειρίες. Για να είναι οικονομική μπορείτε να αναθέσετε τη διακόσμηση σε κάποια άλλα μέλη που θα είναι καλεσμένοι και να βάλετε το προσωπικό σας στοιχείο!
  • ΤΟΥΡΤΑ: Η τούρτα συνήθως είναι απαραίτητη σε μια τέτοια εκδήλωση που συνήθως αναγράφεται μια ημερομηνία ή το όνομα της ομάδας, της φουρνιάς της τάξης, της σχολής κτλ. Είναι ένα έξοδο που όμως αξίζει να το κάνετε!
  • ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ: Απαραίτητες υπηρεσίες σε ένα πάρτι! Η μουσική είναι ο καθοριστικός παράγοντας της βραδιάς! Προτιμήστε ένα επαγγελματία Dj από μια ‘έτοιμη playlist και αφεθείτε στους ρυθμούς και στο κέφι! ‘Άλλωστε το reunion party γίνεται για να διασκεδάσετε και να θυμηθείτε τα παλιά! Διαλέξτε και τραγούδια της γενιάς σας για να προκαλέσετε ακόμα μεγαλύτερο ξεφάντωμα!
  • ΑΝΙΜΑΤΕΡ: Συνήθως κάποιος καλλιτέχνης μπορεί οργανώσει κάποιο δρώμενο που θα θυμίζει παλιές στιγμές στους καλεσμένους και μπορεί να είναι μια ωραία έκπληξη. Πρέπει όμως να είναι καλά οργανωμένο αυτό το δρώμενο και πολύ πετυχημένο και φυσικά να υπολογισθεί μέσα στο συνολικό budget!
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Θέλετε κάποιον επαγγελματία να φωτογραφήσει όλες τις στιγμές του πάρτι; Εάν ναι κλείστε ένα οικονομικό φωτογράφο για λίγες ώρες και μετά στείλτε όλες τις φωτογραφίες στους καλεσμένους!

Ένα reunion πάρτι μπορεί να μείνει αξέχαστο και να αποτελέσει το έναυσμα για να οργανώνονται πιο συχνές συναντήσεις με τους καλεσμένους! Το κέφι και όλα αυτά που θα κερδίσετε αξίζουν για να οργανώσετε μια τέτοια εκδήλωση και να την απολαύσετε!