Πάρτι γενεθλίων

Η ημέρα γενεθλίων είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για τον καθένα και επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για πάρτι! Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα συγκεντρώνονται σε ένα χώρο που έχει επιλέξει ο εορτάζων για να διασκεδάσουν και να του χαρίσουν τις πιο ζεστές ευχές. Το πάρτι γενεθλίων επίσης μπορεί να μην οργανωθούν από τον ίδιο τον εορτάζοντα αλλά να είναι πάρτι έκπληξη που θα γίνει από την οικογένεια ή τους φίλους.

Κι επειδή ένα πάρτι γενεθλίων δεν έχει ηλικία υπάρχουν πάρτι για όλους: Πάρτι για παιδιά, κορίτσια και αγόρια, πάρτι για εφήβους, πάρτι για ενήλικες και φυσικά πάρτι για ηλικιωμένους. Μη διστάσετε να οργανώσετε ένα πάρτυ γενεθλίων για τους γονείς σας ή την γιαγιά και τον παππού γιατί σίγουρα θα το ευχαριστηθούν!

Ένα πάρτι γενεθλίων όπως και κάθε πάρτι οργανώνεται ανάλογα με τους καλεσμένους, την οικονομική άνεση των διοργανωτών και φυσικά τις επιθυμίες του εορτάζοντα. Οπότε το πάρτυ μπορεί να γίνει σε κάποιο σπίτι, στην αυλή ή σε μια ταράτσα εάν ο καιρός είναι καλός, σε έναν παιδότοπο σε άλλους δημιουργικούς χώρους για παιδιά, σε ένα εστιατόριο, σε μπαρ, σε αίθουσα εκδηλώσεων ή σε οποιοδήποτε αγαπημένο μέρος του διοργανωτή.

Στα πάρτι απαραίτητο συστατικό είναι ο μπουφές και το φαγητό. Ανάλογα με τους καλεσμένους μπορείτε να διαλέξετε τα κατάλληλα φαγητά και ποτά και να διαμορφώσετε το ιδανικό μενού. Το κόστος θα εξαρτηθεί από την ποσότητα των φαγητών αντίστοιχα με τον αριθμό των καλεσμένων.

Επίσης η διακόσμηση του χώρου μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση όλων. Εάν είναι παιδικό πάρτυ τότε προτιμήστε τα αγαπημένα χρώματα, σχέδια και ήρωες του παιδιού, ενώ εάν είναι για ενήλικες το πάρτι τότε διακοσμήστε το χώρο ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη διάθεση σας. Με τον ίδιο τρόπο θα αποφασίσετε γ=και για τη μουσική του πάρτι.

Ακόμη, στα παιδικά πάρτι είναι πολύ συνηθισμένη η παρουσία ανιματέρ, μάγοι και κλόουν ή εμψυχωτών που κρατούν συντροφιά στα παιδιά προσφέροντάς τους διασκέδαση και ψυχαγωγία. Αντίστοιχα, μπορείτε να ζητήσετε τη συνεργασία μερικών επαγγελματιών και γι άλλα πάρτι γενεθλίων είτε για να απασχολούν τα παιδιά όσο οι γονείς διασκεδάζουν είτε για να ψυχαγωγήσουν όλους τους καλεσμένους.

Τέλος σε ένα πάρτυ γενεθλίων είτε πάρτι έκπληξη είτε όχι μια καλή οργάνωση θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για να έχει επιτυχία το πάρτι. Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για πάρτι στην Αθήνα και όχι μόνο, αλλά σίγουρα ο κάθε ενδιαφερόμενος θα αποφασίσει ανάλογα με τα κόστη και τις τιμές. Σίγουρα όμως με μια καλή έρευνα αγοράς και τη σωστή οργάνωση μπορεί ο καθένας να οργανώσει πολύ οικονομικά και φθηνά ένα πετυχημένο πάρτι με ωραίο φαγητό και μπουφέ αρκεί να ψάξει για καλές προσφορές που μπορούν να στηρίξουν την εκδήλωσή του!